088 773 43 43 Бг En De
Производство на замразени храни от био продукция

Производство

Организацията на производството започва с избор и договорка на насажденията, след това определяне на оптималното място на преработка, времето на реколтиране, транспорт до фабриката, организация на производството и лагеруване.

За да избегнем големите транспортни разстояния от полето до фабриката, работим с три преработвателни предприятия в Южна, Югоизточна и Североизточна България, с които сме в добри партньорски отношения и където организираме с наши служители и под наше ръководство производството на всеки продукт.

Тунел за шоково замразяване

Използването на тунел за шоково замрязяване е изключително важно за съхраняване на структурата и полезните свойства при замразяване на плодове, зеленчуци и подправки.

Етапи
при производството на замразени храни

Биологично отглеждане на земеделската продукция
1

Биологично отглеждане на земеделската продукция

Избор и договорка на насажденията.

Качествен контрол при изкупуване
2

Качествен контрол при изкупуване

Проверка на сертификатите за биологично производство, когато има такива и лабораторни анализи на продукцията.

Шоково замразяване със запазване на хранителните свойства
3

Шоково замразяване със запазване на хранителните свойства

Използване на тунел за шоково замразяване, при което полезните свойства и структурата на храните се запазват в максимална степен.

Пакетиране и съхранение
4

Пакетиране и съхранение

Постоянен контрол на температурните и други условия в складовете за готова замразена продукция.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да може да функционира правилно. Повече за бисквитките Разбрах и приемам!